waterontharder 1000

Waterontharder 1000

Waterontharder 5000

Waterontharder 5000

Waterontharder The King

De Waterontharder The King is een zeer effectieve waterontharder van 7cm bij 4cm geschikt voor in het huishouden maar vooral voor buitenkranen en watervoorzieningen in schuren, tuinhuisjes en stallen.

Speciale prijs € 65,00 Normale prijs € 79,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
Waterontharder The King

☆De Waterontharder The King is een zeer effectieve waterontharder van 7cm bij 4cm geschikt voor een huishouden van max 2-4 personen.☆

De Waterontharder The King werkt door de krachtige magneet techniek 1.080 Tesla = 10800 Gauss enorm sterk waardoor calcium en magnesium zich niet meer aan elkaar binden en er geen kalkaanslag meer ontstaat in uw leidingen en apparaten. Hiermee houdt u uw leidingen volledig kalkvrij en zullen uw huishoudelijke apparaten langer meegaan.

Voordelen van de waterontharder The King:

  • De Waterontharder levert een jaarlijkse besparing op aan energiekosten tot wel €400
  • Verwijdert bestaande kalkaanslag en vermindert nieuwe kalkaanslag tot wel 90% waardoor apparaten langer meegaan.
  • Zachter kalkvrij water helpt bij het verminderen van klachten van huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis of droge huid.
  • Kraanwater zal beter gaat smaken aangezien de kalksmaak verdwijnt. Dus ook thee en koffie zullen beter smaken.
  • Geen onderhouds- of servicekosten, het is een eenmalige aanschaf.
  • Gemakkelijke installatie, binnen 5 minuten heeft u een werkende waterontharder.
  • Kranen en doucheputjes blijven langer mooi en glimmend.
  • De waterontharder is milieuvriendelijk en bij gebruik hiervan draagt u bij aan een duurzamere wereld.
  • U heeft voor het gebruik geen elektriciteit of batterijen nodig, de sterke magneet alleen doet zijn werk.
  • Kleding is na het wassen zachter

Aan de slag in 3 stappen!

 

1: Hoe werkt de waterontharder The King?

De Waterontharder The King zorgt door middel van de enorme kracht van de magneet dat Calcium en Magnesium niet kristalliseren en neerdalen in uw leidingen en apparaten.

 

Dit gebeurd door de enorme kracht van 1.080 Tesla = 10800 Gauss waardoor de kalk niet meer aan uw leidingen en apparatuur hecht en uw water zachter wordt.

 

2: De Waterontharder The King gemakkelijk installeren in 5 minuten.

Het meest effectief is de Waterontharder The King als je het apparaat in de buurt van de watermeter installeert. Dit kan zowel voor de leiding als na de leiding en mag horizontaal of verticaal zijn, dit maakt voor de werking geen verschil. Het is ook mogelijk om de Waterontharder The King in de kruipruimte te installeren of deze in vochtige ruimtes te installeren.

Installatie is zeer simpel, het apparaat wordt om de leiding heen geplaatst en kunt u gemakkelijk vastschroeven met de bijgeleverde inbussleutel.

 

3: Resultaten en kosten.

De waterontharder The King werkt meteen maar voordat kalk verdwenen is van leidingen kan het wel een aantal maanden duren. Het eerste resultaat is na een week of 6 wel al goed zichtbaar. Hoe lang het precies duurt hangt een beetje af van de waterhardheid in uw gemeente en hoe oud en verkalkt de leidingen in uw huis zijn.

 

De Waterontharding The King heeft geen terugkerende kosten, het is een eenmalige investering die zich snel terugverdiend door de energiebesparing die het oplevert doordat water makkelijker door uw schone leidingen heen gaat. Ook zullen uw apparaten langer meegaan wat een besparing oplevert.

Garantie

☆Wij hanteren een bedenktijd van maar liefst 100 dagen. Dit kunnen wij gemakkelijk omdat de werking dusdanig goed is dat onze klanten altijd 100% tevreden zijn.☆

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Waterontharder The King
Uw waardering