Blog

 1. De Waterontharder 1000 is sterker dan zijn concurrenten

  Waterontharder test

  Test: Waterontharder alternatief de Flux 1000

  Je kent de Flux 1000 waarschijnlijk van de vele reclameuitingen online. Veel apparaten voor ontkalking zijn waterontharders alternatieven met een magnetische functie. Het waterontharder alternatief de Flux 1000 belooft het volgende resultaat: zachter water en daardoor minder kalkaanslag.

   

  Na installatie van een waterontharder of een antikalk magneet geniet je als consument van de vele voordelen. Zo bespaar je jaarlijks tot wel € 400 aan energiekosten en hoef je minder uit te geven aan wasmiddelen. Elektrische a

  Lees meer »
 2. Douchekop ontkalken

  Douchekop ontkalken

  Hoe kun je het beste een douchekop ontkalken?

  Iedereen kent het wel, een vieze douchekop met kalkaanslag erop. Heel Nederland heeft namelijk tamelijk hard water. De enige oplossing is schoonmaken. Daar heb je natuurlijk geen zin in, maar als je het laat zitten dan wordt de douchekop steeds onhygiënischer en raakt vanzelf een keer verstopt.


  Er zijn verschillende methodes om te ontkalken. Je kunt zuur in water oplossen of een chemisch product gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het zakje ontkalker om jouw Nespresso koffiezetapparaat te ontkalken. Wat jouw keuze ook is, het is een taak die je met regelmaat moet uitvoeren. Het kost dus onnodig

  Lees meer »
 3. Een waterontharder installeren op de waterleiding

  Waterontharder installeren op een waterleiding

  Echt iedereen kan onze waterontharder installeren!

  Elk van onze waterontharders heb je binnen enkele minuten werkend op jouw leiding geïnstalleerd. Afhankelijk van de soort waterontharder en de mogelijkheden van jouw waterleiding zet je de waterontharder vast met de bijgeleverde schroeven of een setje tiewraps. Hierna doet de waterontharder direct zijn werk. Je hebt dus geen installateur nodig want de installatie is niet ingewikkeld en kost weinig tijd.

   

  Na installatie start de werking van de waterontharder direct. De neerslag van kalk wordt voorkomen en na een paar weken verdwijnt ook de bestaande

  Lees meer »
 4. Lijst van waterhardheden in Nederland; waterhardheid per gemeente of postcode

  Waterhardheid in Nederland

  Hoe hard is mijn water?

  Elk waterbedrijf heeft zijn eigen bronnen voor de productie van kraanwater. De hardheid van het kraanwater verschilt daarom per gemeente of woonplaats. Dit betekent dat de smaak van het kraanwater en de hoeveelheid kalkaanslag die het geeft ook per stad kan verschillen.

  Onderstaand vind je een overzicht van Nederlandse gemeentes en de hardheid van het water. Wil je de hardheid van het water in jouw huis verlagen? Dat kan gemakkelijk met een waterontharder. Je vindt de verschillende modellen via deze link!

  Lees meer »
 5. Waterontharder bij Kassa: Heeft het zin om er 1 te kopen of is het onzin?

  Waterontharder kassa

  Je hebt het vast wel gezien, de commotie over de magnetische waterontharder bij Kassa. Bij Kassa vroegen klanten zich af of deze waterontharder met magneet wel werkt. Klanten kwamen er namelijk tijdens het vergelijken van de verschillende waterontharders achter dat er wisselende reviews en ervaringen waren van andere klanten. Enkele vroegen zich hardop af of deze specifieke ontharder daadwerkelijk werkt en of het daardoor dus jouw water kalkvrij maakt. Werkt het nou wel of werkt het nou niet? Heeft het zin of is het onzin? In deze blog wil ik jou meenemen en eens en voor altijd aantonen wat een waterontharder met magneet voor jou gaat doen. Wat is een waterontharder?

  Lees meer »
 6. Waterontharder kopen bij de Gamma?

  Overal op internet zijn mensen op zoek naar de waterontharder met magneet. Een populair product onder de mensen in Nederland. Een mooie ontwikkeling, aangezien het inderdaad een product is dat een positief effect gaat hebben op jouw huishouden. En niet alleen op jouw huishouden, maar dat van heel Nederland. Hoe mooi zou het zijn als we inderdaad elk huishouden van Nederland vrij konden maken van alle vervelende geuren en andere negatieve effecten dat kalk veroorzaakt. De vraag is echter belangrijk; waar is deze magnetische waterontharder eigenlijk te koop? Veel mensen denken dat deze waterontharder bij Gamma, Praxis of de Hornbach te koop is. Dit is echter niet het geval. Bij water-ontharder.nl bieden we jou wel veel verschillende opties van de magnetische waterontharder. Welke opties zijn er eigenlijk allemaal op onze website en welke kosten hangen hieraan vast? We zullen het hier uitgebreid

  Lees meer »
 7. Welke waterontharder magneet is de beste?

  1000 pro waterontharder magneet

  Ken je het probleem van kalkaanslag bij bijvoorbeeld jouw kranen? Een witte laag kalk is zichtbaar, waardoor jouw kraan of douchekop hun glans verliezen en dof worden. Maar dat is niet alles, het is namelijk slecht voor jouw gezondheid en uiteindelijk jouw portemonnee. Kalkaanslag is al een eeuwenoud probleem in elk huishouden. Maar hoe is dit nu op te lossen vraag je je af. Je kunt natuurlijk verschillende kortetermijnoplossingen bedenken, zoals het gebruik van citroenzuur of allerlei schoonmaakmiddelen. Maar je kunt ook kiezen voor een duurzame oplossing. Het is namelijk beter om het ontstaan van kalkaanslag te voorkomen, dan het constant te genezen. Hoe doe je dat?

   

  Er zijn verschillende mogelijkheden met waterontharders.

  Lees meer »