The King

The King

Flux 5000

Waardering:
100% of 100

De Waterontharder 5000 is een zeer effectieve waterontharder van 9cm bij 6 cm geschikt voor elk huishouden en bespaart u jaarlijks veel geld waardoor uw investering zo terugverdiend is. Niet tevreden geld terug.

Normale prijs € 169,00 Speciale prijs € 119,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
6019947816807
 • Koop 2 voor € 109,00 en bespaar 8%
 • Koop 4 voor € 99,00 en bespaar 17%

☆De Flux 5000 is een zeer effectieve anti-kalk magneet van 9cm bij 6 cm geschikt voor een huishouden van max 4+ personen.☆

De Flux 5000 werkt door de krachtige magneet techniek 1.280 Tesla = 12800 Gauss enorm sterk waardoor calcium en magnesium zich niet meer aan elkaar binden en er geen kalkaanslag meer ontstaat in uw leidingen en apparaten. Hiermee houdt u uw leidingen volledig kalkvrij en zullen uw huishoudelijke apparaten langer meegaan.

Voordelen van de Flux 5000:

 • De Flux 5000 kan een jaarlijkse besparing op aan energiekosten tot wel €400
 • Verwijdert net als een waterontharder met zout bestaande kalkaanslag en vermindert nieuwe kalkaanslag tot wel 90% waardoor apparaten langer meegaan.
 • kalkvrij water helpt bij het verminderen van klachten van huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis of droge huid.
 • Kraanwater zal beter gaat smaken aangezien de kalksmaak verdwijnt. Dus ook thee en koffie zullen beter smaken.
 • Geen onderhouds- of servicekosten, het is een eenmalige aanschaf, dit in tegenstelling tot een waterontharder met zout.
 • Gemakkelijke installatie, binnen 5 minuten heeft u een werkende Flux 5000.
 • Kranen en doucheputjes blijven langer mooi en glimmend.
 • De Flux 5000 is milieuvriendelijk en bij gebruik hiervan draagt u bij aan een duurzamere wereld.
 • U heeft voor het gebruik geen elektriciteit of batterijen nodig, de sterke magneet alleen doet zijn werk.
 • Kleding is na het wassen zachter

Aan de slag in 3 stappen!

 

1: Hoe werkt de Flux 5000?

De Flux 5000 zorgt door middel van de enorme kracht van de magneet dat Calcium en Magnesium niet kristalliseren en neerdalen in uw leidingen en apparaten.

 

Dit gebeurt door de enorme kracht van 1.280 Tesla = 12800 Gauss waardoor de kalk niet meer aan uw leidingen en apparatuur hecht en uw water zachter wordt.

 

2: De Flux 5000 gemakkelijk installeren in 5 minuten.

Het meest effectief is de Flux 5000 als je het apparaat in de buurt van de watermeter installeert. Dit kan zowel voor de leiding als na de leiding en mag horizontaal of verticaal zijn, dit maakt voor de werking geen verschil. Het is ook mogelijk om de Flux 5000 in de kruipruimte te installeren of deze in vochtige ruimtes te installeren.

Installatie is zeer simpel, en kunt u in tegenstelling tot een waterontharder met zout zelf. Het apparaat wordt om de leiding heen geplaatst en kunt u gemakkelijk vastschroeven met de bijgeleverde inbussleutel.

 

3: Resultaten en kosten.

De Flux 5000 werkt meteen maar voordat kalk verdwenen is van leidingen kan het wel een aantal maanden duren. Het eerste resultaat is na een week of 6 wel al goed zichtbaar. Hoe lang het precies duurt hangt een beetje af van de waterhardheid in uw gemeente en hoe oud en verkalkt de leidingen in uw huis zijn.

 

De Flux 5000 heeft geen terugkerende kosten, het is een eenmalige investering die zich snel terugverdiend door de energiebesparing die het oplevert doordat water makkelijker door uw schone leidingen heen gaat. Ook zullen uw apparaten langer meegaan wat een besparing oplevert.

Garantie

☆Wij hanteren een bedenktijd van maar liefst 100 dagen. Dit kunnen wij gemakkelijk omdat de werking dusdanig goed is dat onze klanten altijd 100% tevreden zijn.☆

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Flux 5000
Uw waardering