Waterontharder bij de gamma kopen?

Overal op internet zijn mensen op zoek naar de waterontharder met magneet. Een populair product onder de mensen in Nederland. Een mooie ontwikkeling, aangezien het inderdaad een product is dat een positief effect gaat hebben op jouw huishouden. En niet alleen op jouw huishouden, maar dat van heel Nederland. Hoe mooi zou het zijn als we inderdaad elk huishouden van Nederland vrij konden maken van alle vervelende geuren en andere negatieve effecten dat kalk veroorzaakt. De vraag is echter belangrijk; waar is deze magnetische waterontharder eigenlijk te koop? Veel mensen denken dat deze waterontharder bij Gamma, Praxis of de Hornbach te koop is. Dit is echter niet het geval. Bij water-ontharder.nl bieden we jou wel veel verschillende opties van de magnetische waterontharder. Welke opties zijn er eigenlijk allemaal op onze website en welke kosten hangen hieraan vast? We zullen het hier uitgebreid over hebben. 

Uitgebreid assortiment op water-ontharder.nl wat er niet bij de Gamma is

Op onze website vind je veel verschillende magnetische waterontharders. Waarom bieden wij deze aan? Met de aanschaf van een waterontharder met magneet neem je namelijk definitief afstand van de gevolgen van hard water. Je hebt geen last meer van kalkaanslag in de douche, bad, gootsteen, toilet, waterkoker, strijkijzer, stoomoven en boiler. De klanten die de magnetische waterontharder al in huis hebben gehaald zijn positief gestemd over dit bijzondere apparaat. Zo genieten zij de voordelen van zacht haar en zachtere kleding, besparing op de energierekening, geen extra schoonmaakmiddelen, betere gezondheid, de eenvoudige installatie en natuurlijk de prijs van de magnetische waterontharder. Bekijk de top 10 voordelen van de magnetische waterontharder.

Maar welke waterontharders hebben wij eigenlijk in ons assortiment? Wat kosten deze waterontharders en wat is het verschil tussen de andere soorten ontharders? We gaan al deze vragen hieronder met jou bespreken, zodat je uiteindelijk een goede keuze kan maken en kalkaanslag ook voor jou verleden tijd wordt!

Waterontharder met magneet kiezen bij de Gamma, Praxis of Hornbach?

De verschillende waterontharders die er bij water-ontharder.nl te verkrijgen zijn, gaan voor een minimaal bedrag van € 69,- de deur uit. Je hebt verschillende soorten ontharders met magneet, waaronder de waterontharders voor kleine huishoudens, grote huishoudens en specifiek voor buiten. We bespreken alle magnetische waterontharders, één voor één! 

Kleine huishoudens

Wanneer je in een klein huishouden leeft, is het belangrijk dat je geen onnodig sterke magnetische waterontharder aanschaft. Dat is namelijk niet nodig als je in een klein gezelschap woont van 2-4 personen. Er zijn hiervoor 3 waterontharders beschikbaar, waaronder de waterontharder 1000. Deze heeft een maat van 3-5 cm en een magneetsterkte van 7500 gauss. Voor een bedrag van 69 euro is deze aan te schaffen. Ook de waterontharder 1000 pro is een zeer effectieve waterontharder voor kleine huishoudens. Deze is net iets groter, namelijk 4,5 cm bij 5,5 cm. Deze heeft ook een magneetsterkte van 7500 gauss. Tevens heb je ook nog de waterontharder 4000. Deze is weer net iets groter (4-7 cm) en beschikt over dezelfde magneetsterkte (7500 gauss) van de vorige twee genoemden. Ook deze is voor 69 euro te kopen bij water-ontharder.nl.

Bekijk hier de waterontharder 1000, waterontharder 1000 pro en waterontharder 4000. 

Grote huishoudens

Heb je een groot huishouden? Een huishouden waar je met 4-6 of misschien wel meer mensen in huis woont (max. 16)? Dan zijn de waterontharders 2000 en 5000 zeer geschikt. De waterontharder 2000 is geschikt voor 4-6 mensen en de waterontharder 5000 voor maar liefst 4-16 personen. Beide hebben met hun 12800 gauss een zeer krachtige magneet en zijn daardoor bijna twee keer zo sterk als de waterontharders voor kleine huishoudens. Voor 115 euro en 109 euro zijn deze twee grote jongens te koop.

Bekijk hier de waterontharder 2000 en waterontharder 5000.

Waterontharder gammaWaterontharder praxis

Buiten waterontharders met magneet

Voor buiten is er maar één die geschikt is voor jouw watervoorzieningen in jouw tuin: waterontharder The King. Een zeer goede en effectieve waterontharder voor jouw buitenkranen in schuren of tuinhuisjes. Hij is bovendien ook nog binnen te gebruiken mocht je dat graag willen! Geschikt voor 2-4 personen, een maat van 4-7 cm en een sterkte van 10800 gauss. Deze waterontharder is in de aanbieding voor maar liefst 79 euro.

Bekijk hier de waterontharder The King

Waterontharder The King 

Kosten waterontharders bij de Gamma of online

De prijzen van magnetische waterontharders zijn niet zo hoog! Dat is een van de grote voordelen van dit specifieke apparaat. Ontharders op basis van zout zijn echter wel heel duur. Wij kiezen er daarom specifiek voor om waterontharders dat werkt op basis van een magneet aan te bieden. Hetzelfde effect is namelijk zichtbaar tussen deze twee. En waarom zouden we jullie een duurder apparaat aanbieden, terwijl dat ook veel voordeliger kan!

Aan welke kosten moet je allemaal denken als je een magnetische waterontharder koopt? Bij een magnetische waterontharder ligt dat in tegenstelling van een elektrische waterontharder (op basis van zout) of waterontharder met filter dus redelijk laag. Laten we voor jouw beeld een helder overzicht maken van de kosten van de verschillende soorten waterontharders en de waterontharders met elkaar vergelijken.

Overzicht kosten waterontharders

Bij het aanschaffen en gebruik maken van een waterontharder zijn er verschillende kostenposten waar je aan moet denken:

  • Aanschafkosten
  • Verbruikskosten (water, stroom, reinigingsmiddel en zout)
  • Installatiekosten (installatie, onderdelen, materiaal, installateur)
  • Onderhoudskosten
  • Levensduur

 Voor het complete overzicht zullen we kijken naar drie soorten waterontharders:

  1. Magnetische waterontharder

De magnetische waterontharder is de waterontharder die werkt op basis van een magneet. Die zorgt ervoor dat het calcium en magnesium in het water niet aan elkaar gaat hechten, zodat er geen kalk wordt gevormd in het water. Dit apparaat met magneet wordt tegen de waterleiding in de meterkast geplaatst, wat er uiteindelijk voor zorgt dat kalk geen kans heeft om zich te vormen!

    2.Elektrische waterontharder

Een elektrische waterontharder, wordt ook wel een waterontharder op basis van zout genoemd. Deze waterontharders hebben vaak 1 of 2 cilinders die met behulp van kunstharskorrels het calcium en magnesium uit het water halen en vervolgens natrium toevoegen. De kunstharskorrels worden gespoeld op het moment dat deze verzadigd zijn. De kalk wordt vervolgens afgevoerd naar het riool, waardoor er schoon water door jouw waterleiding stroomt. 

  1. Waterontharder met filter

De waterontharder met filter filtert zogezegd de kalk uit het water. Het haalt ten opzichte van de elektrische waterontharder niet al de kalk uit het water. Ze zijn eenvoudig mee te nemen, maar zijn niet her te gebruiken! 

In onderstaand overzicht geven we de kosten weer per ontharder. Hierin zijn de aanschafkosten eenmalig. De kosten voor het verbruik, installatie en onderhoud tonen we in jaarlijkse kosten. We gaan daarbij uit van de levensduur van de specifieke ontharder. 

Waterontharder

Aanschaf-kosten

Verbruiks-kosten

Installatie-kosten

Onderhouds-kosten

Levensduur

Magnetische waterontharder

Vanaf € 69

€ 0 per jaar

€ 0 per jaar

€ 0 per jaar

20 jaar

Elektrische waterontharder

Vanaf € 1000

€ 70 per jaar

€ 20 per jaar

€ 100 per jaar

15 jaar

Waterontharder met filter

Vanaf € 260

€ 0 per jaar

€ 0 per jaar

€ 1560-€ 3120 per jaar

1-2 maanden

 

Resultaten

Welke waterontharder is nu de beste koop? Zoals je ziet komt de magnetische waterontharder op alle fronten het best uit de test! De waterontharder gaat het langst mee (maar liefst 20 jaar!) en heeft alleen maar kosten bij de aanschaf van het product! De elektrische waterontharder gaat bijna even lang mee, maar er zitten op alle onderdelen kosten aan verbonden. Zo kost een elektrische waterontharder bij aanschaf minimaal € 1000,- en ben je daarnaast voor verbruik, installatie en onderhoud nog eens bijna €200,- per jaar kwijt! Dan kom je op een totaal van € 1000,- + 15 jaar x € 200,- = € 4000,-. De waterontharder met filter (oftewel waterfilter) is in de aanschaf ook veel goedkoper dan de elektrische waterontharder, maar heeft een zeer lage levensduur (1-2 maanden). Hierdoor lopen de onderhoudskosten op tussen de € 1560,- en € 3120,- per jaar! 

Al met al is een magnetische waterontharder ten opzichte van de andere twee ontharders zeer voordelig en net zo effectief! 

Andere voordelen van de magnetische waterontharder

Ben je nog niet helemaal overtuigd van de voordelen van deze magnetische waterontharder? Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom is het belangrijk om te weten dat je de waterontharder met magneet ook nog bij ons (water-ontharder.nl) kan uitproberen! Wij bieden namelijk een 100 dagen geld-terug-garantie aan, waardoor je de tijd hebt om het uit te proberen en te kijken of het voor jou werkt. We kunnen ons namelijk voorstellen dat je graag een goed product binnenhaalt. Vanwege eventuele kritieken op het product snappen we dat. Met deze tegemoetkoming kun je zelf ontdekken dat het een zeer betrouwbaar product is! 

Wil je meer informatie?

Waterontharders met magneet zijn dus op alle fronten zeer voordelig in tegenstelling tot de andere soorten waterontharders. Het biedt een zeer zeker effectief resultaat in jouw huishouden, waardoor vervelende kalkaanslag in jouw huis verleden tijd is. Hopelijk hebben we je een beter beeld gegeven van welke magnetische waterontharders er zijn, welke kosten erbij komen kijken en het verschil tussen de verschillende ontharders! 

Ben je overtuigd en wil je een waterontharder kopen? Bekijk dan de waterontharders met magneet in ons assortiment. Deze waterontharders gaan levenslang mee! Ben je nog niet overtuigd en wil je nog meer informatie? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij helpen je graag verder!